7. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõgevat ühendab Põltsamaaga 30 km gaasitrass

2008. aasta Jõgevamaa suurim objekt on kahtlemata Jõgeva ja Põltsamaa vaheline 30 kilomeetri pikkune ja ligi 50 miljonit krooni maksev gaasitrass.

Trassi ehitust rahastab Eesti riik 12 miljoni krooniga, Põltsamaa linn ja Põltsamaa vald panustavad ehitusse kumbki veidi üle miljoni krooni. Ülejäänud summa annavad Fortum Termest ja Eesti Gaas, kirjutas Vooremaa.

Kevadel gaasitrassi ehitaja leidmiseks korraldatud riigihanke võitis kolme pakkuja hulgas madalaimat hinda pakkunud AS EG Ehitus. Kui ehitustööd kulgevad plaanipäraselt, jõuab gaas suve lõpuks Sadukülla, Lustiverre ja Põltsamaa linna.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755