9. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ABB vastutab Kunda Nordic Tsemendi töövõime eest

Täna allkirjastas ABB AS täiskorrashoiuteenuse jätkulepingu ASi Kunda Nordic Tsement tsemenditehase tehniliseks teenindamiseks, teatas ABB.

„Täiskorrashoiuteenuse sisseostmine võimaldab meil paremini pühenduda oma põhitegevusele – tsemendiärile. Oluline on ka korrashoiukulude arengu kontrollimine, mis õnnestub pikaajalise koostöölepinguga paremini,” märkis Kunda Nordic Tsemendi ostudirektor Meelis Einstein.

ABB teostab lepingu raames vajalikud hooldus- ning remonttööd, vastutades Kunda Nordic Tsemendi seadmete töövõime tagamise ja tõstmise eest. ABB Kunda korrashoiukeskuses töötab 116 inimest.

Rahvusvahelise HeidelbergCement Groupi koosseisu kuuluv AS Kunda Nordic Tsement toodab ehitustsemente ja lubjakivikillustikku ning pakub sadamateenuseid.

ABB on ülemaailmne tehnoloogialiider energeetika ja automaatika valdkonnas, mille klientideks on infrastruktuuri- ja tööstusettevõtted. ABB tooted aitavad klientidel vähendada tootmisega seotud keskkonnamõjusid. ABB kontsern annab tööd 110 000 inimesele enam kui sajas riigis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755