17. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB Enskilda: fondid müüsid TEO LTd

Täna langes TEO LT (Leedu telekom) aktsia hind 1,4 protsenti, 2,18 litini. Aktsia käibeks oli 1,2 mln litti. Tugevasti tegutses müügipoolel SEB Enskilda.

SEB Enskilda Eesti aktsiaturgude maakler Karoly Kirber kommenteeris aripaev.ee'le tänast aktiivset SEB Enskilda müügipoolel olekut TEOs sellega, et mõned institutsionaalsed kliendid olid pisut positsioone vähendamas.

"Viimasel perioodil on turgude likviidsus kokku kuivanud ja turud üldiselt volatiilsemaks muutnud. Teravamad ja heitlikud liikumised on muutunud sagedaseks. "Kui müügi põhjusi otsida, siis viimaste päevade nõrkusele Balti börsidel otsiks ma põhjuseid globaalsetest meeleoludest," ütles SEB Enskilda Eesti aktsiaturgude maakler Karoly Kirber.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755