22. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mandator Estonia müügidirektoriks sai Ülle Kivirähk

Alates jaanuarist 2008 töötab AS Mandator Estonia müügidirektorina Ülle Kivirähk, kes enne seda on olnud ametis OÜ Oskando juhatuse esimehena, AS Ordi tegevdirektorina ja AS TB Baltic müügidirektorina.

Ülle Kivirähk peab oma suurimaks väljakutseks uues ametis Mandatori poolt avaliku sektori infosüsteemide loomisel kogunenud IT-alase kompetentsi senisest aktiivsemat pakkumist lisaks riigistruktuuridele ka erasektorile suunatud teenuste ja tarkvaralahendustena, teatas Mandator Estonia.

"Mandator on firma, millel on Eestis olemas tohutu kogemus riiklike tarkavaraarenduste väljatöötamisel," ütles Ülle Kivirähk. "Samal ajal on firmal kui suurde maailma tipptasemega kontserni kuuluval tarkvaraarendajal kõik võimalused läbi lüüa ka erasektoris. Näen oma peamise ülesandena läbiproovitud ja edukalt töötavate tarkvaralahenduste pakkumist ka eraettevõtetele." Kivirähki sõnul kavatseb Mandator juba lähiajal tulla erasektori turule mitme uudse äritarkvaraga.

Mandator Estonia on vanimaid Eesti tarkvarafirmasid, mis alustas oma tegevus 1992 aastal Asserti nime all. 2000 aasate alguses muutis firma oma nime Cell Networkiks ja 2006 aastal oma emafirma järgi Mandator Estoniaks. Mandator Estonia kuulub alates detsembrist 2007 Fujitsu IT-gruppi. Mandator on aastate vältel osalenud ka selliste suurte tarkvaraprojektide nagu kõrgkoolide sisseastumisregister SAIS, Eesti Hariduse infosüsteem EHIS, X-tee, Tartu Ülikooli Õppeinfosüsteemi, jne väljatöötamisel.

Ettevõte annab tööd 100-le inimesele, 2006 aasta käive ulatus 50 miljoni kroonini.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755