Dell tõstis kvaliteeti

Eesti vanima infotehnoloogiafirma IT Grupi
2007. aasta statistika järgi toimus garantii- ja järelteenindust vajavate Delli
arvutite osakaalus kahekordne langus, samal ajal kasvas arvutite müük üle kolme
korra, teatas ettevõte.

„Kui 2006. aastal käis müüdud arvutite mahust kas tasulises või garantiiteeninduses kolme aasta jooksul ca 26 protsenti arvutitest, siis 2007. aastal juba ainult 13 protsenti arvutitest. Seega on selgelt näha, et järelteenindust vajavate masinate osakaal on langenud üle kahe korra, vaatamata sellele, et meie müügimahud on kasvanud üle 300 protsendi,” rääkis IT Grupi juhatuse esimehe Esti Ehatamm-Koppel.

Müügimahtude olulise kasvu juures on IT Grupp seadnud eesmärgiks säilitada ja tagada garantii- ja järelteeninduse kõrge tase. 2007. aastal oli keskmine garantii- ja remondijuhtumi parandamise aeg keskmiselt viis päeva, mis oli kiirem Tarbijakaitse hinnangul võlaõigusseaduses nõutavast 14-päevasest garantiiremondi teostamise ajast.

IT Grupi 2007. aasta käive oli 109 miljonit krooni, mis kasvas aastaga 56 protsenti. Peamiselt erakliendile mõeldud Delli toodete müük kasvas 2006. aastaga võrreldes üle kolme korra, äriklientidele suunatud müük ligikaudu kaks korda.

Täielikult Eesti kapitalil põhinev infotehnoloogiafirma IT Grupp pakub täislahendusi nii suurtele ja keskmistele firmadele kui ka avalikule sektorile. Ettevõtte klientide hulka lisandusid 2006. aastal väikefirmad ning kodukontorid, 2007. aastal siseneti jaeturule. IT Grupp asutati 1991. aastal.

IT Grupp on Microsofti kuldpartner, ettevõtte koostööpartnerite hulka kuuluvad lisaks Dellile ja Microsoftile teiste hulgas ka Symantec, Cisco, Juniper, VMware, HP.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara