Poolsada tarkvaraarendajat võiks hoobilt tööle saada

Mitmed tuntud tarkvaraarendajad otsivad
praegu Eesti tööportaalides programmeerijaid, päevapealt võiks uue koha leida
vähemalt poolsada tarkvaraarendajat.

Tuntumatest programmeerijaid otsivatest ettevõtetest võiks nimetada Playtech Groupi kuuluvat Videobet OÜd, Skype’i ja InVision Software AGd. Mitu kuulutust on ka Tartus turismisektorile broneerimissüsteeme looval Titanium Systemil ning tarkvaraarendusele keskendunud personaliotsingufirmal Manforte.

Ainsana käib konkreetsed palganumbrid välja Manforte. Java-spetsialistile pakub Eesti ja Rootsi turule orienteeritud värbaja vähemalt 20 000kroonist ning kogenenumale süsteemiarendajale vähemalt 25 000kroonist netopalka, millele lisanduvad kopsakad komandeeringutasud.

Erinevalt Eesti töökuulutustest on Venemaa tööportaalides palganumbrid tavalised. Nende põhjal võib öelda, et enim teenivad vene keelt valdavad tarkvaraarendajad Peterburis ja Moskvas.

Tänavu jaanuaris-veebruaris pakkusid Moskva firmad programmeerijale kuupalgaks 17 500 - 37 700 krooni. Enim otsiti Moskvasse venekeelse raamatupidamistarkvara C1 Enterprise 8.0 hingeelu tundvaid ning C++ programeerijaid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara