13. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa: välismaalt helistades varieerub kõnehinna arvestus 1, 30, 60 sekundi vahel

Elisa Eesti suhtekorraldusjuht Regina Salmu ütles, et välisriigist kolmandasse riiki helistades sõltub kõnehind valitud operaatori kehtestanud intervallist, kas 1, 30 või 60 sekundilise sammuga.

„Välismaal helistades on nii, et kui kõne algatatakse ja lõpetatakse Euroopa Liidu alas, siis arvestus toimub 60 sekundi täpsusega. Kui kõne algatatakse Euroopa Liidu alal ning lõpetatakse väljas pool Euroopa Liitu, siis arvestamine sõltub operaatorist,“ rääkis Salmu.

„Olles välisriigis ja helistades kolmandasse riiki (nt EUs olles ja helistades USAsse või Venemaale), siis on hinnastamise samm vastavalt selle, kuidas on kõne tegemiseks valitud operaator intervalli kehtestanud, kas 1, 30 või 60 sekundilise sammuga,“ märkis ta.

„Rahvusvahelised kõned (Eestist välismaale) arvestatakse 1 sekundi täpsusega,“ ütles Salmu.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755