13. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2: Euroopa Nõukogu määrus kehtestas roaming kõnedele minutipõhise hinna

Tele2 turundusjuht Kristjan Seema ütles, et vastavalt Euroopa Nõukogu määrusele kehtestati möödunud aasta augusti lõpus Euroopa Liidus häälkõnedele piirhinnad ning roaming kõnesid arvestatakse minutilise täpsusega.

„Jagaksin kõigepealt selguse mõttes teema kaheks, esiteks rahvusvahelised kõned ehk kõned Eestist välisriikidesse ning teiseks kõned välismaal ehk rändlusteenus (roaming),“ selgitas Seema. „Rahvusvahelisi kõnesid hindab Tele2 kõigile lepingulistele klientidele ühe sekundi täpsusega,“ ütles ta.

Seema rääkis, et vastavalt Euroopa Nõukogu määrusele kehtestati möödunud aasta augusti lõpus Euroopa Liidus häälkõnedele piirhinnad ning roaming kõnesid arvestatakse minuti täpsusega. „Tele2 kehtestas oma klientidele sellest määrusest lähtuvalt Eesti operaatoritest soodsaimad hinnad.“

„Lisaks säilitasime tasuta kõnedele vastamise võimaluse Lätis ja Leedus ning esimene vastuvõetava kõne minut on samuti tasuta Soome Elisa ja Rootsis Tele2 võrgus,“ lisas ta.

„Sarnaselt konkurentidega hindab Tele2 2007. aasta augustist EL riikides väljuvaid ja vastuvõetavaid kõnesid ühe minuti täpsusega. Väljaspool Euroopa Liitu kehtivad Tele2 klientidele hinnad ja tingimused, mis on seatud konkreetse roaming-partneri poolt,“ rääkis Seema.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755