Starman sai aastaga juurde ligi 18 000 tavatelefoni klienti

Starman võitis eelmisel aastal ligi 18 000
uut tavatelefoni klienti, suurendades ettevõtte telefonikasutajate arvu 43
000ni, kirjutas ettevõtte kommunikatsioonijuht Timo Hartikainen oma blogis.

41% kliendiarvu kasvuga oli Starman eelmisel aastal Hartikaineni andmetel kõige kiiremini kasvanud telefoniteenuse pakkuja, ettevõtte internetiklientide arv suurenes 11 000 võrra ehk 22% 48 000ni.

Starmani juhatuse liikme Henri Treude sõnul on telefoniteenus ettevõtte kõige kiiremini kasvav ärivaldkond. „Hindame oma turuosaks üle Eesti tervikuna 13% ning tavatelefoni kasutajate seas Eesti linnades ja suuremates asulates, kus Starmanil on kaabelvõrk, ligi 60%,“ ütles Treude. „Üldlevinud kuuldused tavatelefoni surmast on enneaegsed, sest kiirete internetiühenduste lai levik kodudes ning internetipõhise kõneside võidukäik on tavatelefoni kasutajate hulka Eestis hoopis kasvatanud.“

Starman on Eesti suurim kaabellevivõrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenust pakkuv ettevõte, millel on kokku üle 133 000 digi- ja analoogtelevisiooni kliendi. Lisaks kaabelvõrgule edastab Starman telepilti ka maapealse leviga digitaaltelevisiooni ZUUMtv vahendusel. Alates veebruarikuust on kõikjal üle Eesti nähtav Starmani uus eestikeelne telekanal Neljas TV. AS Starmani aktsiad on kaubeldavad Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

TTÜ otsib IT ARENDUSJUHTI

Tallinna Tehnikaülikool

12. detsember 2017

Derivco is looking for a TECHNICAL WRITER

Derivco Estonia OÜ

15. detsember 2017

Arvamused

Teabevara