2. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Analüütik: 3G iPhone’d võivad müügile tulla peagi

Kuna paljudes Apple’i poodides on mobiiltelefonide iPhone suur defitsiit, siis põhjuseks võib olla suure tõenäosusega olla see, et ettevõte toob peagi turule uue versiooni.

USA 180 kauplusest vähemalt kahekümnes on iPhone’id otsas ning Apple kirjutab interneti teel ostjatele, et tellimuse täitmine võtab aega vähemalt seitse päeva. See võib tähendada, et ettevõte toob varsti turule mobiiltelefoni uue versiooni, mis töötab nn kolmanda põlvkonna võrkudes, kirjutas investeerimispanga Piper Jaffray analüütik Gene Munster eile klientidele saadetud kirjas. Praegused iPhone’i kaks mudelit töötavad teise ja kolmanda põlvkonna vahepealse variandiga.

Järgmise aasta alguses võib Apple pakkuda kolme iPhone mudelit, arvab analüütik.

Apple’i koostööpartneri USAs, AT T juht Randell Stephenson ütles möödunud aasta novembris, et Apple toob 3G telefoni turule sel aastal, kirjutab Bloomberg.

Munster ei välista aga võimalust, et telefonide defitsiit on tingitud probleemidest tootmisel. Selle võimaluse tõenäosuseks peab ta 20 protsenti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755