2. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinema laienes läbi tütarettevõtte Riiga

Tõstuksetootja Kinema asutas tütarettevõtte Kinema SIA ning avas Riias uue müügiesinduse, teatas ettevõte.

“Kasvasime siiani põhiliselt objektidel toimunud müügitööst lihtsalt välja ja tekkis vajadus avada uus salong ning palgata lisaks projektijuhte ja müügiesindajaid,” kommenteeris Kinema OÜ ekspordijuhi Avo Kuus.

Riias asuva müügiesinduse avamise ja kohaliku meeskonna laiendamisega plaanib Kinema hõivata tänavu 10-15% Läti tõstukseturust ning kolme aasta perspektiivis jõuda kolme suurima tegija hulka. Kinema lähiaastate eesmärk on sarnaselt kevadel Eestis Jüri Tehnopargis avatud müügi- ja logistikakeskusega rajada samalaadne hoone ka Lätis.

Ekspordijuhi kinnitusel plaanib Kinema suurendada tänavu tootmismahtu vähemalt neljandiku võrra, samuti tõsta käivet ja kasumit, mida teostatakse suuresti läbi eksportturgudel saavutatud müügikäibe kasvu.

Tänaseks on Kinema Lätis müünud kokku ligi 5000 Kinema tõstust.

Kinema OÜ on Eesti kapitalil põhinev tõstuksetootja, kes lisaks tegeleb ka läbi esindusõiguse erinevate laadimissüsteemide, tõkkepuude ja aiaväravate ajamite, kiirrulluste ja käärtõstukite vahendusega. OÜ Kinema auditeerimata käive oli 2007. aastal 109 miljonit ja kasum 13,3 miljonit krooni. Kinema Eesti osakonnas on tööl 55 inimest ning Lätis 6 inimest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755