Microsoft võib alandada Yahoo! aktsiatele tehtud pakkumist

Microsoft võib alandada Yahoo!
aktsiatele tehtud 44,6 miljardi dollari suurust pakkumist, sest USA majanduse
jahtumine mõjub halvasti internetiportaali ärile, kirjutab kahele anonüümsele
allikale viitav Bloomberg.

Võimalus, et pakkumist alandatakse, paneb järjest suurema surve alla Yahoo! tegevjuhi ja asutaja Jerry Yangi, kes lükkas esialgse pakkumise tagasi põhjendusega, et see on liiga madal. Alates 1. veebruarist, mil Microsoft tegi Yahoole pakkumise, on USA tarbimine aga aeglustunud. “On ainult aja küsimus, millal Microsoft võtab Yahoo! üle,” hindas olukorda investeerimispanga Sanford C. Bernsteini analüütik Jeffrey Lindsay.

Yahoo! aktsia hind langes eile järelkauplemisel 3,1 protsendi võrra 27,49 dollarini, aktsia ametlik sulgumishind Nasdaqil oli 28,36 protsent ehk 0,82 protsenti neljapäevasest sulgemishinnast kõrgem. Microsofti aktsia hind kerkis Nasdaqi järelkauplemisel 1,5 protsenti 29,60 dollarini.

Microsoft tegi Yahoo! aktsionäridele pakkumise hinnaga 31 dollarit aktsia.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara