7. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Advokaat: noorus on lahja väide

Domeenivaidlustega tegelenud advokaat Evelin Pärn-Lee ütles, et kohtule ei piisa põhjendusest, et võõrast domeeni ihkavad poisid tahavad oma esimest äri käivitada.

"No sellest ikka ei piisa, see on natuke lahja väide. Kui tuleb Apple ise, on tal õigus keelata domeeni kasutamine äritegevuseks. Apple on sõnamärgina kaitstud alates 1994. aastast," rääkis Pärn-Lee.

Pärn-Lee lisas, et Apple'i hammas ei pruugi praegusele apple.ee omanikule Mats Õunale samuti peale hakata, kui ta tutvustab veebis fotosid ning käsitsi valmistatud keraamikat.

„Ei saa väita, et ta (Mats Õun – toim.) kuritarvitab Apple’i imagot,“ ütles Pärn-Lee kunstniku kodulehte silmitsedes.

„Pole välistatud, et Apple saavutab mingi aja pärast kokkuleppe nende noorisandatega,“ ütles Pärn-Lee , "kuid praegu on minu seisukoht, et nõuet saab kohtusse esitada, see on õigusriigis tagatud, aga ma ei näe, et see (kohtusseminek – toim) oleks tulemuslik.“

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755