Eesti küberrünnakud andsid USAle idee kaitseprojektiks

USA föderaalvalitsus alustas küberkaitse
projektiga riigis, põhjendades, et DDoS rünnak Eestis ja hüpoteetilised
häkker-rünnakud tõestavad selle vajadust.

USA föderaalvalitsus alustas küberkaitse projektiga "Manhattan", mida riigi turvalisuse sekretär Michael Chertoff põhjendas, et kuna online-rünnakud võivad olla “laastava lahingutegevuse” vormiks ning võrdväärsed “halvima psüühilise hävinguga”.

Rääkides sadadele professionaalidele RSA turvalisuse konverentsil, viitas Chertoff eelmise aasta DDoS (Distributed Denial of Service) rünnakule Eestis ning hüpoteetilistele häkker-rünnakutele finantsvõrkudele ja õhuliikluse kontrollsüsteemile, mis tõestavad, et valitsuse strateegia on vajalik, kirjutas blog.wired.com.

Chertoff rääkis konverentsil, et valitsuse roll arvutite turvalisuses peab laienema föderaalvõrgustikust edasi ning jõudma jagatud vastutuseni finants-, telekommunikatsiooni - ja transpordiinfrastruktuuris.

Loe Mart Parve online-intervjuud samal teemal siit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO IS LOOKING FOR A JAVASCRIPT DEVELOPER (MID-LEVEL)

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO is looking for a TECHNICAL COORDINATOR

Derivco Estonia OÜ

25. november 2018

DERIVCO is looking for a TEST AUTOMATION TEAM LEAD

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara