15. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis toodetud jälgimissüsteem murrab Euroopasse

Eesti firma Tracking Center OÜ kavandab oma sõidukite jälgimissüsteemiga Navirec ülemaailmset läbimurret ning esimestena riikidena laieneb ettevõte Soome, Lätti ja Leetu.

"Meie toode on innovaatiline, huvitav ja erinev. Ja mis peamine, see on "valmis" välismaailmale nähtavaks tegemiseks," ütleb Tracking Center OÜ juht Reigo Rusing, kirjutas Eesti Ekspressi ajakirjanik Toivo Tänavsuu oma blogis.

Rusingi sõnul tahteakse Soomes, Lätis ja Leedus Navireci lahendusi pakkuma hakata juba tänavu. Navireci lahendusse kaasatud sõiduk edastab iga viie sekundi tagant oma koordinaate ja muud informatsiooni automaatselt, see kuvatakse lihtsalt ja arusaadavalt kliendi arvutis.

Navirec on kõrgtehnoloogiline sõidukite jälgimissüsteem. Kasutades mobiilset andmesidet, satelliitpositsioneerimist, internetti ja täna igaühe laual olevat personaalarvutit - võimaldab Navirec jälgida seadmete asukohta reaalajas ja ka vaadata, mis toimus minevikus, kirjutab ettevõte oma kodulehel.

Tracking Center OÜ 100% Eesti kapitalil asutatud ettevõte, kelle tegevusvaldkonnaks on GPS süsteemide ja nendega seotud jälgimisteenuse pakkumine. Süsteem on mõeldud tööstuslikuks kasutamiseks, võimaldamaks jälgida ettevõtte sõidukeid ning anda ülevaade sõidukiga tehtud sõitude ajaloost. Süsteemi kasutajaliides on veebipõhine, mis muudab kasutamise eriti mugavaks ning jälgimise lihtsaks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755