23. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalm: tänavune palgakasv jääb mullusele alla

Eesti Telekomi ja EMT juhatuse esimees Valdo Kalm ütles täna online-pressibriifingul ettevõtte kvartalitulemusi kommenteerides, et prognoosib tänavu palgaturule vastavat kasvu, aga väiksemat kui eelmisel aastal.

Lugeja küsis, mida prognoosite personalikulude osas 2008. aastaks. Kalm vastas: "Prognoosime palgaturule vastavat kasvu, aga väiksemat kui eelmine aasta".

Samuti taheti teada, kui suuri investeeringuid ennustab Kalm materiaalsesse ja immateriaalsesse põhivarasse 2008. aasta jooksul. Juhi vastus oli, et investeeringute maht 2008. aastal jääb 2007. aasta tasemele. "See tähendab, et jätkame tõsiseid investeeringuid kolmanda põlvkonna mobiilsidesse ja lairiba ühenduste kasvu," ütles Kalm.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755