Elisa langetab M-Interneti hinda ELis neljandiku võrra

Alates 1. juunist maksab Elisa klientidele
M-Interneti kasutamine enamikus Euroopa riikides senise 75 krooni asemel 55
krooni/MB, lisaks muutub viis korda väiksemaks andmeside maksesamm, teatas
firma.

„Internetiteenuste kasvav tarbimine ning M-Interneti sage kasutus välismaal liikuvate klientide hulgas ajendab ka mobiilioperaatoreid mitte ujuma vastuvoolu, sestap on Vodafone'i ning tema Euroopas tegutsevate partneroperaatorite võrkudes alates juunist roaming-teenuse kasutajatele andmeside hind senisest veerandi võrra odavam,“ ütles Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu. „55 krooni megabaidi eest kokku 26 riigi mobiilivõrkudes on siinsel turul rändlusteenuse puhul parim pakkumine.“

Lisaks mainitud hinnalangusele muutub Andrus Hiiepuu sõnul Elisa kliendi jaoks alates 1. juunist paindlikumaks ka andmeside mõõtmise ja arveldamise samm - maksesammuks ühe sideseansi kohta saab 50 kB eelneva 250 kB asemel.

Juuni algusest kehtib Elisa kliendile uus andmeside hind 26 riigis ja 27 operaatori võrkudes. Teenust saab kasutada Austria, Belgia, Bulgaaria, Hispaania, Hollandi, Iirimaa, Islandi, Itaalia, Kreeka, Küprose, Leedu, Luksemburgi, Läti, Norra, Portugali, Prantsusmaa, Rootsi, Rumeenia, Saksamaa, Sloveenia, Soome, Suurbritannia, Šveitsi, Taani, Tšehhi ja Ungari partneroperaatorite võrkudes.

Ka EMT alandas välisriigis mobiilse andmeside hinda. Alates 1. aprillist 2008 maksab mobiilse andmeside kasutamine EMT lepingulistele klientidele enamikus Euroopa riikides ühtlustatud hinna, 59 krooni/MB (koos käibemaksuga). Võrreldes erinevate operaatorite võrkudes varem kehtinud hindadega langeb mobiilse andmeside hind välisriikides kuni neli korda.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara