19. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City loojaid inspireerib vaid Google

Targa äri linna nime kandva Ülemiste City loojatel on maailmas vaid üks eeskuju – Google. Soovime, et inimesed oleksid loovad ja neil oleks seal hea, räägib linnaku juht Gunnar Kobin homses Tehnotrendis.

Google on küll üks kompanii oma töötajatega, ent Kobin tahab seda suhtumist rakendada terves Ülemiste City ärilinnakus. Inimesed peaksid tema arusaama järgi töötama just Ülemiste Citys, olles näiteks seal ruume rentiva Helmese või Webmedia palgal.

Kobin ise pole Google’i kontorit külastanud, küll on seal käinud üks tema kolleeg. "Tahame mõningaid kreisisid ideesid ka siia tuua," kinnitab ta.

Tõsi, ka ise tuleb silmad lahti ringi käia. Kobini nõupidamisruumi aknast paistavad puidust elektripostid. See mõte tekkis tal Tenerifel. Teise idee sai Kobin Amsterdami lennujaamas rendiautot oodates, kui tema aega sisustas suurel ekraanil mänginud muusika.

Džäss kõlab ka Ülemiste City kontoris, koridorides, restoranis, tualetiski. Väga kihvt oleks, kui muusika algaks parklast ning oleks kuulda ka õues, sõnab Kobin. Nüüd tahabki ta panna valgustuspostide külge kõlarid.

Pikemalt loe homme Äripäeva vahel ilmuvast ajakirjast Tehnotrend.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755