29. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 tegevjuht astub tagasi

Pärast 10 aastat Tele2 tegevjuhina töötamist astub Lars-Johan Jarnheimer kohalt tagasi.

Mehe enda sõnul on lahkumine tema oma soov. Kohast loobumise üle on Rootsis spekuleeritud juba paar aastat. Tele2 juhi töö võtab 18. augustist üle senine Telia Sonera asedirektor Harri Koponen, kirjutas di.se.

Lars-Johan Jarnheimer on pidevalt öelnud, et jätkab seni, kuni tal on juhatuse usaldus ja kuni Tele2 juhtimine talle rõõmu valmistab.

„Mul on praegu mõned juhtimisülesanded täita, kavatsen neile natuke aega pühendada. Eks näis, mis järgmiseks peatükiks saab. Minu ambitsioon on praegu olla kodus ja tegelda oma perega,“ ütles Jarnheimer di.se-le.

Tele2 juhi kohast loobumise põhjusena tõi mees välja tunded. „Olen siin olnud kümme aastat ja ettevõtet mitut moodi muutnud. Ma arvan, et on juba aeg, et keegi teine teatepulga üle võtab. Keegi noorem,“ sõnas ta.

Jarnheimerile kuulub suur osa Tele2 aktsiatest ja neist ta loobuda ei kavatse.

Tele2 juhatuse esimees Vigo Carlund ütles, et ettevõte jätkab senise strateegiaga. Samuti lisas ta, et Jarnheimer võib ettevõttes sügisel siiski jätkata, näiteks juhatuse liikme kohal. See otsus aga on senise tegevjuhi enda kätes, kirjutas e24.se.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755