19. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MicroLink kolib Ülemiste tehnoloogialinnakusse

MicroLink kolib homsest Ülemiste tehnoloogialinnakusse oma 240 töötajat, seal hulgas enamuse Pärnu maantee peamajas ja teistes Tallinna kontorites asunud töötajad.

Ülemiste linnakus asuvas majas on MicroLinki kasutada viiel korrusel üle 4000 ruutmeetri. See on ligikaudu 1500 ruutmeetrit rohkem kui vanas hoones, teatas ettevõte.

Kõik MicroLinki telefoninumbrid jäävad pärast kolimist endiseks. Muutub ettevõtte postiaadress: Lõõtsa 8, 11415 Tallinn. Microlinki uue maja ehitas Celander Ehitus ja ruumid kujundasid Vaikla Stuudio sisekujundajad.

MicroLink kuulub koos Elioni ja EMTga Eesti suurimasse telekommunikatsiooni- ja IT- ettevõtete gruppi Eesti Telekom. MicroLinki võtmeoskus on infotehnoloogia terviklahenduste väljatöötamine. Eesti Telekomi 60,12 protsendi suuromanik on TeliaSonera, Põhjamaade ja Baltikumi juhtiv telekommunikatsiooniettevõte nii mobiil- kui fikssides. TeliaSoneral on 114 miljonit klienti, tegutsedes 18 riigis Põhjamaades, Baltikumis, Ida-Euroopas ja Kesk-Aasias.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755