14. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MicroLink alustas koostööd Apple’iga

MicroLinki abiga saab nüüdsest ettevõtte arvutiparki laiendada Apple’i toodetega, sest MicroLink hakkab vahendama Apple’i arvuteid ja pakkuma neile tehnilist tuge.

Möödunud nädalal viibisid Eestis Apple’i Baltikumi juhid, kes andsid MicroLinkile Apple’i ametliku partneri tiitli ja toodete edasimüügi õigused. Siiani müüs ning haldas MicroLink peamiselt Microsofti tarkvara kasutavaid laua- ja sülearvuteid. Edaspidi võib läbi MicroLinki soetada ka üha populaarsemaid Apple Mac OS X-i kasutavaid laua-, süle- ja serverarvuteid, teatas ettevõte.

MicroLinki juhatuse liige Andres Partsi sõnul tunnevad MicroLinki kliendid järjest rohkem huvi mitmesuguste Apple’i toodete vastu. „Seni kasutasid Apple arvuteid pigem disainiettevõtted, kes vajasid võimsaid graafikalahendusi ja ilusat pilti, tänapäeval leiavad Macid järjest enam kasutust ka muudes ärivaldkondades,” rääkis ta.

MicroLink kuulub koos Elioni ja EMTga telekommunikatsiooni- ja IT- ettevõtete gruppi Eesti Telekom. MicroLinki võtmeoskus on infotehnoloogia terviklahenduste väljatöötamine ja laia valiku IT-kaupade ning teenuste pakkumine. Eesti Telekomi 60,12 protsendi suuromanik on TeliaSonera, TeliaSoneral on 114 miljonit klienti, tegutsedes 18 riigis Põhjamaades, Baltikumis, Ida-Euroopas ja Kesk-Aasias.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755