18. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman: Elioni internetiklientide arvu kasv on selgelt pidurdunud

Starmani kommunikatsioonijuht Timo Hartikainen kommenteeris Eesti Telekomi poolaasta tulemusi, et Elioni internetiklientide arvu kasv on selgelt pidurdunud. 12 kuuga kasvas Elioni internetiklientide hulk vähem kui 11%, Starmanil aga rohkem kui 21%, ulatudes selle aasta märtsi lõpuks 49 000-ni.

"Kuna Elioni telefoniklientide arv kasvas viimase 12 kuuga vähem kui 1%, on prognoositav, et ettevõtte telefonikasutajate hulk hakkab peagi taas vähenema. Starmani telefoniklientide arv näitab endiselt märgatavat kasvutrendi - viimase aastaga on Starman võitnud juurde üle 16 000 telefonikliendi, suurendades märtsi lõpuks oma kliendiarvu 45 000-ni. 36% kliendiarvu kasvuga oli Starman teadaolevalt kõige kiiremini kasvanud telefoniteenuse pakkuja. Telefoniteenuste pakkumisel hindab Starman oma turuosaks üle Eesti tervikuna 14% ning tavatelefoni kasutajate seas Eesti linnades ja suuremates asulates, kus Starmanil on kaabelvõrk, ligi 60%. Samuti on Starman säilitanud turuliidri positsiooni kodudesse internetiühenduste pakkumisel neis piirkondades, kus meil on oma kaabelvõrk," lisas ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755