24. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 ja Nokia korraldavad SMSi-meistrivõistlused

Laupäeval toimuvad Viljandis rannakohvik Bangalo juures SMSi-meistrivõistlused, kus alates kella 12st saavad kõik huvilised võidu kirjutamist proovida, teatas Tele2.

SMSi-voorud toimuvad kell 12.00–17.00. Eelvoorus tuleb aja peale valmis tippida üks sõnum. Kõigi sõnumite puhul on tingimuseks, et kasutatakse suuri-väikseid tähti ja kirjavahemärke täpselt nagu etteantud sõnumi juures kirjas. 16 kiireimat lähevad edasi play-off ringidesse, kus üks-ühe vastu võisteldes liiguvad võitjad edasi kuni jääb alles kõige kiirem.

Nii eelvoorus kui ka finaalis kasutatakse korraldajate poolt antud Nokia mobiiltelefoni ja võistluse kulgu on publikul võimalik jälgida võistleja taga olevalt ekraanilt, millel on näha telefoni ekraanipilt. Iga eelvooru etapi võitja saab omale uue Nokia mobiiltelefoni ja kutse superfinaali Tele2 Go Live! kontserdil. Superfinaali peavõiduks on 15 000 Eesti krooni.

Tele2 Eesti turundusdirektori Kristjan Seema sõnul on Tele2 mujal maailmas väga edukalt korraldanud SMSi-meistrivõistlusi. „Seetõttu otsustasime populaarse võistluse korraldamise ette võtta ka Eestis. Praeguseks on meil kogemus Tartu ja Pärnu linnaga, kus osales suur hulk noori ning saime väga positiivse vastukaja,” lisas Seema.

SMS-meistrivõistluste eelvoorud toimuvad Eesti eri paigus nagu näiteks Tartu, Tallinn, Pärnu, Viljandi ja Narva. Iga eelvooru võitja saab kutse superfinaali, mis leiab aset Tele2 Go Live! kontserti pealaval 6. septembril.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755