31. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT Grupi poolaasta müük kasvas 40 protsenti

Eesti vanima IT-firma ning turvatooteid ja täishooldusteenust pakkuva IT Grupi esimese poolaasta käive oli ligi 70 miljonit krooni, 2007. aasta kuue kuuga võrreldes kasvas müük 40 protsenti, teatas ettevõte.

IT Grupi juhatuse esimees Esti Ehatamm-Koppel ütles, et kasvu vedasid eelkõige Delli tooted, mida IT Grupp müüs aastataguse ajaga võrreldes üle 70 protsendi enam. "Selle aasta esimese ja teise kvartali tulemuste põhjal on Eestis müüdud kõige rohkem just Delli sülearvuteid, mis edestavad nii kohalikke tootjaid kui ka senist turuliidrit HPd," sõnas Ehatamm-Koppel IDC raportite tulemustele toetudes.

Lisaks riistvara müügile kasvasid aastataguse ajaga võrreldes üle kahe korra ka IT täishooldusteenuse ning Microsofti platvormil põhinevate projektide käibed, teatas IT Grupp.

Aasta teiseks pooleks ennustab Ehatamm-Koppel Delli müügikasvu jätkumist, kuna äriklientideni jõuavad uued Dell E-seeria sülearvutid ja kodukasutajate jaoks tuleb juba augustis müügile uus Studio-seeria.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755