4. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mobiilne internet kogub jõudsalt populaarsust

Uue prognoosi kohaselt on Rootsis mobiilse lairibaühendusega internetikasutajaid aasta lõpuks üle miljoni, kirjutas Dagens Nyheter.

IT Researchi esialgsetel andmetel jõudis Rootsis mobiilsete lairibaühenduste arv aasta esimese poolega 730 000 piirile, aasta teises pooles on ettevõtte hinnangul oodata jõudsat kasvu.

„Suur läbimurre toimus eelmise aasta mais-juunis. Pärast seda on toimunud järsk tõus. Arvestame, et aasta vahetuseks ületab abonentide arv miljoni piiri,“ ütles IT Researchi esindaja David Larsson.

Huvi mobiilse lairibaühenduse vastu kasvab käsikäes operaatorite võitlusega klientide pärast, mis on hindu langetama sundinud. Näiteks suve alguses pakkus TeliaSonera aasta lõpuni tasuta netis surfamist, teised operaatorid vastasid sellele kohe oma pakkumistega.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755