25. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-Arvutisalongi poeketi nimi tänasest Klick

Tänasest saab K-arvutisalongi nimeks Klick. Uus nimi iseloomustab paremini kogu digikaupade tootevalikut ning on ka välisturgudel selgemini mõistetav, põhjendab firma juht Marko Kalve.

Klicki poed ei vahetanud tema sõnul mitte ainult nime, vaid muutus kogu kontseptsioon. "Eesmärk on muuta kliendile ostu tegemine lihtsamaks: kauplused asuvad kaubanduskeskustes headel positsioonidel, uus siselahendus teeb kliendil õige toote leidmise kergemaks ning jätkuvalt pakume parimat hinda Eestis," kinnitas Kalve.

Uus siselahendus on välja töötatud Eestis. Lisaks välistele muutustele on Klicki kaubavalik firma teatel edaspidi külluslikum ning kvaliteetsem. Tootevalikus on esindatud vaid parimad digikaupade brändid nagu HP, Sony, Dell, Samsung, LG, Olympus, Canon, Nikon jt. Põhjuseks nende toodete parem sobivus kliendi ootustega ning hea kvaliteet, teatas Klick.

Klick on Eesti suurim digipoodide kett, kus müüakse iga kolmas sülearvuti, iga neljas digitaalne fotoaparaat ning ligi pool tuhat telerit kuus. Klickil on üle Eesti 29 poodi.

ASi Klick Eesti omanikeks on Eesti eraisikud ja Skandinaavia investeerimisfond Askembla.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755