28. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rõtov: Elioni tõttu võivad Äripäeva kahjud küündida mitmesaja tuhande kroonini

Äripäeva peadirektori Igor Rõtovi sõnul võivad Äripäeva tänased kahjud küündida Elioni telefonikatkestuse tõttu mitmesaja tuhande kroonini.

Kuna Elionil õnnestus ühendus päeval kella kaheks taastada, siis jäi kaotus väiksemaks, lisas Rõtov hiljem. "Õnneks jäi selline kaotus ainult hüpoteetiliseks," lisas ta.

„Telefonikatkestus tuli meile väga ebasobival ajal. Kuu lõpus toimub meil sadade lepingute sõlmine ja pikendamine. Täna on töö katkenud ligi 70 klienditeenindajal. Äripäeva kahju terve päev kestvast telefonikatkestusest oleks olnud mitusada tuhat krooni,” ütles Rõtov.

„Ootame Elionilt kiiret tegutsemist side taastamiseks ja tekkinud kahjude korvamist,” lisas Äripäeva juht.

Täna ennelõunal lõhuti Lasnamäel kaks Elioni optilist kaablit. Seetõttu ei tööta osad telefoniühendused Tallinnas Kardioru, Lasnamäe, Maarjamäe, Lauluväljaku ja Kesk-Sõjamäe piirkondades ning Irus. Samuti ei tööta osad internetiühendused ning digiTV Lasnamäel, Kadriorus ja Kesklinnas.

Kaabli lõhkumise täpsemad asjaolud on selgitamisel. Rike puudutab umbes 5000 klienti.

Telefoniühenduseta oli ka Äripäev, mistõttu ei olnud võimalik majast välja helistada ega ka kõnesid vastu võtta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755