Skype’i asutajad kolivad tasuta videokõned televiisorisse

Internetitelefoni Skype maailmakuulsaks
teinud eestlased idandavad uut huvitavat tarkvaralahendust, et saaks hakata
pidama tasuta videokõnesid televiisori vahendusel.

Investeerimisgrupi Ambient Sound Investments (ASI) inkubaatoris küpsev projekt, mis praegu kannab nime InkSpin1, kätkeb endas internetitelefoni Skype kasutajaliidese loomist LCD-teleritele, kirjutas Toivo Tänavsuu oma ajaveebis. Et ei peaks enam videokõnet pidama pisikeselt mobiiliekraanilt ega ka arvutiekraanilt, vaid hiiglaslikult teleekraanilt.

InkSpin1 juht Martin Villig ütleb, et lahenduse eesmärk on teha videokõned võimalikult lihtsaks ja mugavaks ning viia need seeläbi suurema kasutajaskonnani.

Täna on tasuta Skype’i videokõned kättesaadavad arvutikasutajatele, vaja läheb vaid veebikaamerat. “Arvutiinimestele on täna lahendus olemas. Aga keskmisele kodukasutajale on videokõnede tegemine liiga keeruline, mistõttu nad seda võimalust ei kasuta. Meie eesmärk ongi teha need lihtsaks ühtmoodi nii vanaemale kui ka lapsele. Et kui nad oskavad teleri käima panna ja kanaleid vahetada, oskaksid nad ka videokõnesid teha,” räägib Villig.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara