Elisa: keelake EMT eksitav reklaam

Elisa pöördus tarbijakaitseametisse
avaldusega, milles palub ära keelata tarbijatele ebatõest infot jagav EMT
reklaam, mis väidab EMT leviala paremust.

Elisa juhatuse esimees Sami Seppäneni sõnul jagab operaatorfirma EMT reklaamlause „Parim leviala üle Eesti!“ tarbijale selgelt eksitavat infot. „Erinevad sõltumatud mõõtmised näitavad, et Elisal on parim mobiililevi kümnes Eesti linnas, kus elab üle poole Eesti elanikkonnast. Parimat levikvaliteeti pakub Elisa Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Sillamäel, Narvas, Võrus, Valgas, Viljandis, Otepääl ja Pärnus,“ täpsustas Seppänen.

Tallinnas kinnitas Elisa parimat mobiililevi viimatine riikliku instantsi, Tehnilise järelevalve ameti sideteenuste kvaliteediuuring. „Mõõtmistulemuste järgi oli Elisal võrreldes teiste mobiilioperaatoritega Tallinnas tugevaim levi, parim kõnekvaliteet ning suurim kõnede õnnestumise protsent,“ ütles Seppänen. Lisaks Tallinnale on Elisa tellinud leviala mõõtmise ka osas Eesti suuremates linnades Pöyry Telecom OY’lt.

Tarbijakaitseamet on kinnitanud Pöyry Telecom OY leviala mõõtmistulemuste adekvaatsust, öeldes, et neil ei ole alust kahelda Põhjamaade juhtiva konsultatsioonifirma pädevuses ja mõõtmistulemustes.

Elisa pakub püsivõrgu- ja internetilahendusi Talllinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Ettevõtte 2007. aasta käive oli 1,88 miljardit krooni ning tegevuskasum 591 miljonit krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara