1. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BÖRS: Google’i aktsia hind käis ühel sendil

Nasdaq teatas, et tühistab mõned eile toimunud hilised tehingud Google’i aktsiatega, mille hind käis eile enne turu sulgemist isegi ühel USA sendil, kirjutas uudisteagentuur Reuters.

Nasdaqi ja Tallinna börsi emaettevõtte Nasdaq OMX pressiesindaja teatel olid vigased hinnad põhjustatud teiselt börsilt saabunud tehinguorderitelt. Nasdaq kuulutas Google’i aktsia hinna eilseks ametlikuks sulgemishinnaks 400,52 dollarit, mis oli esmasepäevasest sulgemishinnast 5,12 protsenti kõrgem.

Finantsportaalid Yahoo!Finance ja Google Finance näitavad endiselt aktsia sulgemishindadeks vastavalt 322,99 dollarit ja 320,50 dollarit, mis on esmaspäevase sulgemishinnaga võrreldes üle 15 protsendi odavam.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755