MicroLink Eesti nõukogu liikmeks sai Tiit Tammiste

AS Eesti Telekom määras oma tütarettevõtte
AS-i MicroLink Eesti nõukogu uueks liikmeks Tiit Tammiste.

MicroLink Eesti nõukogu liikmetena jätkavad Valdo Kalm (nõukogu esimees), Leho Tamm, Valdur Laid ja Arti Ots.

Tiit Tammiste on alates 2001. aastast Eesti Telekom tütarettevõtte EMT IT-direktor ning alates 2008. aastast juhatuse liige. Alates juulist 2007 on Tammiste ka Eesti Telekomi IT-valdkonna strateegiadirektor.

Tammiste on lõpetanud 1982. aastal Tallinna Tehnikaülikooli tööstuselektroonika erialal ning omab 26-aastast töökogemust infotehnoloogia valdkonnas. Tammiste kuulub ka sihtasutuse Vaata Maailma nõukokku

Tammiste ei oma AS-i Eesti Telekom aktsiaid.

AS MicroLink Eesti on suurim IT-teenuseid pakkuv ettevõte Eestis, kus töötab 300 töötajast koosnev ekspertide meeskond. MicroLink asutati 1991. aastal ja omab pikaajalist kogemust IT teenuste osutamisel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara