24. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pühajärve Puhkekeskus: virtuaalnäitused uus turundusväljund

Pühajärve Puhkekeskuse juht Jaak Raudsepp ütles, et virtuaalsel messil osaletakse, kuna selle mõju noorte hulgas kasvab ning hetkel otsitakse turundustegevuses erinevaid väljundeid.

„Uute kanalite suurenev osakaal üldse maailmas sunnib neid rohkem kasutama. Lisaks üldine pingeline seis maailmas ja Eestis kaasa arvatud,“ ütles Raudsepp.

„Ühetpidi on see soodsam võimalus, kuid see on uus ja mõju noorte hulgas kasvab.“ märkis ta. Samas Raudsepp ei arva, et sel moel on kergem uusi kliente leida, kuid ta ei raatsitud seda võimalust ka kasutamata jätte.

Raudseppa sõnul plaanitakse siiski ka traditsioonilistel messidel osalemist jätkata. „Turundustegevusele pööratakse hetkel erinevaid kanaleid kasutades suurt rõhku,“ lisas ta.

Pühajärve Puhkekeskus osaleb tuleval nädalal Eesti esimesel reisiteemalisel virtuaalmessil Travel Expo.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755