14. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TV3 koondamiseks vajadust ei näe

TV 3 pole viimasel ajal inimesi koondanud, kommenteeris telekanali juht Toomas Vara tänast uudist töötuse hüppelise kasvu kohta.

Meie ei ole koondanud, vastas Toomas Vara aripaev.ee päevaküsimusele, kui palju olete viimasel ajal inimesi koondanud. Meil üleliigseid inimesi pole, lisas ta.

Vara rääkis, et palju teenust otstetakse sisse, mistõttu telekanali oma inimesi koondama ei pea. "Meil on nii õhuke organisatsioon, et mina olen oma koondamised juba eelmiste aastate jooksul ära koondanud ja nüüd nendel "toredatel aastatel" ei pidanud ma vajalikuks väga palju inimesi juurde võtta. Ehk meil ülearuseid inimesi pole," selgitas Vara.

Eilses Eesti Ekspressis räägitud telekanalite säästuprogrammile minemise kohta selgitas Vara, et Ekspressi lugedes võis jääda ekslik mulje, et pannakse midagi kinni. Tema sõnul on tegemist tavalise praktikaga, et oma saated teevad väikese puhkuse poolest detsembrist poole jaanuari või veebruarini. Sarnaselt on käitutud ka n-ö headel aegadel, kinnitas Vara.

Ta lisas, et mitmete uute projektide üle otsustamine jäetakse täna viimasele hetkele. "Et teeme mingit säästukava, sellist otsust ei ole," lisas Vara.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755