14. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman ja STV peavad jätkama PBK edastamist

Starman ja STV peavad taastama Vene telekanali Pervõi Baltiiski Kanal (PBK) taasedastamise, teatas Vene telekanaleid vahendav MTÜ Balti Autorite ja Leviliit (MTÜ BALL).

MTÜ BALL kinnitusel koostas Tarbijakaitseamet Starmanile ja STV-le ettekirjutuse, mille alusel peavad need kaabeltelevisioonioperaatorid 13. ja 14. jaanuaril taastama telekanali PBK taasedastamise.

Starman teatas 12. jaanuaril, et Vene telekanalite vahendaja nõutav 300protsendine hinnatõus sundis neid lõpetama PBK edastamise, mis asendati muude Vene kanalitega.

MTÜ BALL kinnitas täna, et pikendab Tarbijakaitseameti ettekirjutusele tuginedes nendele kaabeltelevisioonioperaatoritele väljastatud ajutiste lubade kehtivust. Telekanaleid PBK, Ren TV Baltija, RTR-Planeta ja RBC võib nüüd Eestis taasedastada 14. veebruarini 2009.

Ajutised load peaksid andma täiendavat aega läbirääkimiste korraldamiseks ja litsentsilepingute sõlmimiseks MTÜga BALL, seisab MTÜ BALL juhatuse liikme Ljubov Domanina allkirjaga pressiteates.

MTÜ BALL omab pea 15aaastast kogemust telekanalite esindamise vallas, olles enam kui 30 telekompanii – sh PBK, Ren TV Baltija, RTR-Planeta, NTV Mir, RBC – Esindajaks Baltimaades, Skandinaavias ja Bulgaarias.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755