15. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 juht: üritame majanduslanguses jackpoti võita

Hinnaliidrina üritame languses turult jackpoti võita, investeerides kvaliteeti ning panustades mobiilsele tulevikule, rääkis Tele2 kontserni juht Harri Koponen.

"Eesmärk on kasvada vaatamata majanduslangusele. See võiks olla hea moment, et vähemalt üritada jackpot saada. Võime üllatuda, kui hea on tulemus, kuna oleme palju investeerinud kvaliteeti, et süsteemid töötaksid ning inimesed ei peaks pettuma," sõnas Koponen aripaev.ee-le.

"Majanduskeskkonna tõttu saab see aasta karm olema, kuid keskenduda tuleb õigetele asjadele. Eks näis, millised on aasta lõpuks numbrid," lisas ta.

Oma plaanidest Tele2s rääkides ütles Koponen, et ettevõtte tegevus on fokuseeritud mobiilsele tulevikule. "Usume, et mobiilsus on tulevikus suur võitja," kinnitas ta.

"Näeme, et mobiilsed vahendid mõjutavad üha enam meie elu ja tööd. Teeme tööd mobiilse tuleviku nimel, et nii era- kui ärikliendid ja kogu ühiskond toimiks efektiivsemalt," sõnas ta.

"See on ettevõtte üks kindel eesmärk, et tahame olla mobiilsuse tšempionid ning juhtida mobiilsuse arengut. Teiseks on meie tähelepanu keskmes ka äriklient, mitte ainult eraklient ning töö mobiilse internetiga – tuua internet mobiili. Inimesed on liikuvad ning eesmärk on, et nad muutuksid rohkem mobiliseerituks," rääkis ta.

Koponeni sõnul käib töö selle nimel, et interneti kasutamiseks ei peaks inimene minema koju arvuti taha, vaid kõik asjad saab aetud mobiiliga. "Tahame muuta ligipääsu internetile hõlpsamaks ning et internet oleks kiirem ja usaldusväärsem," ütles ta.

Inimesed jäävad kasutama kombineeritult kaabliga internetiühendust ja mobiilset interneti, kinnitas Tele2 kontserni juht. "Samuti pöörame suurt rõhku sellel, et internet oleks turvalisem ja paremini viiruste vastu kaitstud," lisas ta.

Harri Koponen sai Tele2 presidendiks mullu augustis. Varem on ta juhtinud Soome Sonerat ning oli selle ühinemise järel TeliaSoneraks uue ettevõtte asejuht.

Harri Koponen

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755