Merit Tarkvara: kliendiga ei aeta JOKK-poliitikat

Majandustarkvara vahendaja ASi Merit
Tarkvara juhataja Andres Kert pidas konkurendi HW HansaRaama käitumist
ebaharilikuks.

„Ma ei tea varasemast ajast ühtki juhust, kus firma oleks lõpetanud kliendiga tarkvara litsentsilepingu ühepoolselt,“ rääkis Kert. „Juriidiliselt on võib-olla selline võimalus isegi olemas. Aga kui juba juriidikale hakatakse viitama, siis on midagi viltu.“

Kerdi kinnitusel üritavad nemad alati klienti suhtuda nii, et klient tunneks, et temaga käitutakse õiglaselt, mitte JOKK-poliitikat kasutades.

Kerdi sõnul otsustas HW HansaRaama senise 4.3. versiooni kasutusõiguse lõpetada ilmselt seetõttu, et nad ei suuda enam vanu versioone toetada. „Neil on erinevaid versioone liiga palju,“ ütles Kert. „Ka meie uuendame aeg-ajalt versioone, kuid katsume alati uuendust pakkuda võimalikult madala hinnaga, et klient oleks seda valmis vastu võtma.“

Merit Tarkvaral on kokku umbes 6000 klienti, kellest üle 4000 kasutab majandustarkvara. Merit Tarkvara mõnedest toodetest on olemas ka tasuta versioon – näiteks raamatupidamisprogramm väikefirmale, kui ta ei tee aastas üle viiesaja raamatupidamisliku kande.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara