Läti IT-teenuste pakkuja DEAC siseneb Eesti turule

IT-alaseid välisteenuseid osutav firma DEAC
siseneb Eesti turule, pakkudes ettevõtetele IT-kulude optimeerimist.

DEACi juhatuse esimehe Andris Gailitise sõnul on neil Eestis auahned plaanid. "Eesmärgiks on lähema kolme aasta jooksul vallutada Eesti turg ja viie aasta jooksul saada IT-välisteenuste pakkujate seas liidriks," kinnitas ta.

Eelmise aasta lõpetas DEAC 24 miljoni krooni suuruse käibe ja kolme miljoni krooni suuruse kasumiga, mis investeeriti uue andmekeskuse arendamisse. Enam kui 600 m² suurune andmekeskus võimaldab serverite renti, pakub logistika- ja kliendihalduse lahendusi, kodulehtede, e-posti jms süsteemide paigutamist. "DEAC osutab 100% ulatuses IT-välisteenuseid, seetõttu ei pea klient enam ise looma ja ülal pidama enda IT-osakonda," ütles Gailitis.

DEAC asutati 1999. aastal. Lätis on neil kliente 2000, näiteks Läti Pank, Rietumu Banka, Danske Banka, Tele2, Seesam Latvija, TV3 Latvija. Eestis on DEACi klientide seas portaal one.ee.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara