26. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Norby Telecom läheb saneerimise teed

Telekommunikatsioonifirma Norby Telecom esitas kohtule taotluse saneerimismenetluse alustamiseks, kuna ei suuda hetkel laene tagasi maksta.

"Meie viga seisneb selles, et majanduskasvu ajal laenasime rohkem, kui võib-olla oleks vaja olnud," märkis firma juht Oleg Šaikovski saneerimistaotluse põhjuseks. Tema sõnul ulatuvad võlad umbes 80 miljoni kroonini, kirjutas Postimees. "Kuna praegusel ajal on refinantseerimine keeruline, otsustasime, et läheme saneerimise teed," sõnas firmajuht.

Norby Telecom AS on Eestis, Lätis ja Leedus tegutsev ärikliente teenindav telekommunikatsiooni ettevõte. Peamisteks tegevusvaldkondadeks on andme- ja kõneside teenuste osutamine Balti riikides, kogu riigi territooriumi hõlmavate ja Eesti-Läti-Leedu privaatvõrkude ehitus, kiired internetiühendused ning kaasaegsed IP kõnesidesüsteemid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755