Skype palkab Eestis tänavu kümneid uusi töötajaid

Skype'il on tänavu kavas palgata kümneid
uusi töötajaid, ütles Skype Eesti arendusjuht Ott Kaukver.

Kaukveri sõnul pole uute töötajate palkamine Eestis lihtne. "Mõned töökohad on meil täitmata olnud juba poolteist aastat," ütles ta. Kuna Tallinnas asub ettevõtte kõige suurem kontor, on sobiva tööjõu leidmine siia Kaukveri ütlusel ka kõige keerulisem.

Eriti suur defitsiit valitseb tema sõnul kogenud tarkvaraarenduse spetsialistide järele, täiendust vajavad ka Windowsi ja Apple Maci klienditarkvara arendusmeeskonnad. Samuti on ettevõttel tööd pakkuda projekti- ja ressursijuhtimise valdkonna ekspertidele, ütles Kaukver.

"Võrreldes paari aasta taguse ajaga, mil tarkvaarendajaid oli eriti keeruline leida, on nüüd olukord siiski lihtsam. Loodame, et saame meeskonda heade spetsialistide näol sel aastal olulist täiendust," lisas ta.

Kaukveri sõnul ei näe firma majanduskriisi negatiivset mõju, pigem vastupidi. Tasuta kõned Skype'ilt Skype'ile, soodne helistamine välismaistele telefonidele ja reisikulude asendamine videokõnedega teevad Skype'ist majanduslanguse ajal atraktiivse suhtluskanali, rääkis Kaukver. "2008. aasta lõppes Skype'ile juba kaheksanda järjestikuse kasumliku kvartaliga," märkis ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara