3. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HPst saab Renault F1 tehnoloogiapartner

Tehnoloogiaettevõte Hewlett-Packard sõlmis kaheaastase partnerluslepingu Vormel-1 sarjas võistleva ING Renault F1 meeskonnaga.

Et aidata meeskond ihaldatud võitudeni tarnib HP Renault F1 meeskonnale järgmise kahe aasta jooksul uuenduslikke IT-lahendusi ja –süsteeme, teatas ettevõte oma pressiteates.

“Meil on hea meel, et HP otsustas meeskonnaga liituda,” ütles ING Renault F1 meeskonna juht Flavio Briatore, lisades, et infotehnoloogia tähtsust F1 maailmas on võimatu üle hinnata.

HP pakub tehnoloogiatooteid klientidele eraisikutest suurorganisatsioonideni. Ettevõtte tootevalikusse kuuluvad printimisseadmed, arvutid ja IT infrastruktuuri lahendused. Ettevõtte viimase nelja kvartali müügitulu oli 118,4 miljardit dollarit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755