Internet Explorer 6 lõpuks kadumas

Veel praegugi kasutavad paljud inimesed
Microsofti 2001. aastal välja antud vananenud brauserit Internet Explorer 6.
Viimased andmed näitavad aga, et lõpuks hakatakse sellest tasapisi loobuma.

Microsofti populaarseimal brauseril Internet Explorer 6 puuduvad põhilised tänapäevased elemendid nagu näiteks tab-id ehk sakid. Analüütikateenistuse NetApplications andmetel on aga IE6 kasutamine langenud 30,63 protsendilt eelmises veebruaris 19,21 protsendini selle aasta jaanuaris. Selle arvelt on tõusnud teiste veebibrauserite ja ka uuema Microsofti brauseri populaarsus, kirjutas Venturebeat.

Mozilla Firefoxi kasutajaid oli eelmise aastaga võrreldes neli protsenti rohkem, kokku 21,53 protsenti, Apple’i Safari kasvas kolme protsendi võrra, jõudes 8,29 protsendini ja Google’i uus brauser Chrome, mis jõudis kasutajateni läinud suve lõpus, hõivas kogu turust 1,12 protsenti.

See aga ei tähenda, et Microsoft oleks sõda brauserituru pärast kohe kaotamas. IE uus versioon Internet Explorer 7 kasvatas oma populaarsust 44,03 protsendilt 47,32 protsendini ning peagi lastakse välja ka Internet Explorer 8. Kokku hoiab IE enda käes endiselt üsna turvalist edu ehk 67,55 protsenti kogu turust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a TECHNICAL WRITER

Derivco Estonia OÜ

15. detsember 2017

TTÜ otsib IT ARENDUSJUHTI

Tallinna Tehnikaülikool

12. detsember 2017

Arvamused

Teabevara