19. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Playtech Eesti saab uue juhi

Senine Playtechi Eesti juht Rein Lemberpuu (30) lahkub veebruari lõpul ettevõttest. Alates märtsi algusest asub juhi kohuseid täitma senine asejuht Juha Olavi Korhonen (36), teatas ettevõte.

Lemberpuu sõnul on Korhoneni jätkamine Playtechi Eesti juhi positsioonil igati loogiline ning toetab edukalt ettevõtte senise arengu jätkumist. "Playtechi edu aluseks on võime vajadusel kiiresti reageerida muutuvatele oludele, kuid samas hoida juhtimises stabiilsust," rääkis Lemberpuu. Ta lisas, et Korhonen on kindlameelne ja tasakaalukas juht, kes vajadusel julgeb otsustavalt suunda muuta. "Seetõttu sobib ta suurepäraselt Playtech Estonia sugust ettevõtet vedama," põhjendas ta.

Juha Olavi KorhonenKorhonen on ettevõttes töötanud alates 2004. aastast ja täitnud Playtech Estonia personalijuhi ning ka korporatsiooni personalidirektori ametikohta. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli psühholoogia erialal ning täiendab end majandusteaduskonna magistrantuuris strateegilise juhtimise alal.

Ettevõtte teates seisab, et Lemberpuu käe all on Playtech Estonia kasvanud kiiresti üheks suuremaks IT-ettevõtteks Eestis. "Võtan juhipositsiooni üle pealtnäha mugavas olukorras, kus ettevõte on tugev ja ebakindlas majanduskeskkonnas jätkuvalt kiiresti arenev. Siiski vajame endiselt head nägemust ning sellelt pinnalt motiveeritud otsuseid," kommenteeris Korhonen.

Viimase 9 aasta jooksul on Playtech Estonia arenenud väikeettevõttest enam kui 350 töötajaga suurfirmaks, mis on Tartu linna üks suurematest eratööandjatest ning saanud tuntuks ühena Eesti IT-valdkonna edulugudest.

Playtech on üks maailma juhtivatest tarkvaratootjatest internetimängude valdkonnas. Ettevõttel on üle maailma 5 tootmis- ja arenduskeskust, Tartus asuv Playtech Estonia on neist suurim. Alates 2006. aasta märtsist on Playtechi aktsiad noteeritud Londoni börsi alternatiivnimekirjas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755