19. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus juht omab ka Playtechi aktsiaoptsioone

Märtsis Playtech Eesti uueks juhiks saav Juha Olavi Korhonen ütles Äripäevale, et omab Londoni börsi alternatiivnimekirjas oleva Playtechi aktsiaoptsioone, kuid seoses juhi ameti vastuvõtmisega pole nende hulk muutunud.

"Uut positsiooni ei võtnud ma vastu isikliku majandusliku tulu eesmärgil ja seetõttu ei kavatse ma kohe alustada läbirääkimisi enda hüvede suurendamise üle - alustan hoopis olulisematest teemadest. Oman Playtechi aktsiaoptsioone, kuid positsioonivahetusega seoses pole nende hulk muutunud," vastas Korhonen küsimusele, kui suur aktsiate boonuspakett tuleb kaasa uuele juhile.

Peamiseks eesmärgiks uuele juhile on kindlustada ettevõtte jätkusuutlikkus. "Pean jätkuvalt oluliseks panustamist meie inimressurssi – ühelt poolt uute kvalifitseeritud töötajate leidmist ja meeskonda sulandamist, teiselt poolt olemasolevate inimeste huvide eest seismist. Tähelepanu vajab muuhulgas meie peatselt avatav kontor Tallinnas. Lisaks muutub ettevõte järjest enam rahvusvaheliseks, mis tekitab vajaduse läbi viia muutusi töökeskkonna ja sisesuhtluse korraldamises," märkis Korhonen.

Kuigi kulusid optimeeritakse kogu korporatsiooni tasemel, siis sellegipoolest Eesti kontoris väga järske muutusi kulude kokkuhoiu eesmärgil Korhoneni sõnul ei tule. "Pigem püüame olemasolevaid väljaminekuid stabiliseerida ning vältida ebaratsionaalset kulutamist. Lähtume siiski kasvuplaanist, millega säilitame Eesti üksuse olulise positsiooni kontsernis," lausus Korhonen.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755