Modera investeerib tootearendusse 23 miljonit

Eestis tarkvarafirma Modera investeerib
järgmise kahe aasta jooksul ettevõtte tarkvaraarendusse 23 miljonit
krooni.

Modera tegevjuhi Siim Vipsi sõnul võimaldab investeering olla Moderal ka edaspidi oma valdkonna innovatsiooniliider ning pühenduda taskukohaste ja uuenduslike tarkvaralahenduste pakkumisele, seisis ettevõtte pressiteates.

Investeeringuga hakkab Modera arendama tarkvararakenduste platvormi ModeraNET2, millel põhinevad ettevõtte sisuhaldus- (CMS) ja kliendihaldustarkvara (CRM) erinevad tooted ning ekstra-ja intraneti lahendused. ModeraNET2 platvormi uurimis-ja arendustegevus on juba alanud ning esimesed uue platvormi tooted jõuavad turule 2011. aastal.

Tänu viis aastat kestnud eksporditegevusele ja Ettevõtte Arendamise Sihtasutuse eksporditoele on Modera laiendanud oma haaret üle maailma. Modera peakontor asub Eestis ning omab esindusi rohkem kui 20 erinevas riigis, sealhulgas Suurbritannias, Hong Kongis ja USAs. Modera suurimad kliendid on Trigon Capital, G4S, Bose, Mama Group PLC, Citizen, Hong Kong Express Airline, Jamiroquai, Nissan, Renault ja Arco Vara.

Siim Vips Siim Vips

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara