20. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Playtech loob Eestis kümneid uusi töökohti

Playtech Estonia avab Tallinnas uue arenduskeskuse ning kavatseb luua kümneid uusi töökohti.

„Mõne kuu pärast avame Playtechi arenduskeskuse Tallinnas lisaks juba olemasolevale sõsarettevõttele Videobet. Tallinnasse ja Tartusse lisandub prognooside järgi aasta lõpuks kümneid uusi töökohti,“ ütles Äripäevale Playtechi Eesti juht Juha Olavi Korhonen. Eestis toimub kahe kõige enam kasumit tootva Playtechi toote - kasiino ja pokkeri arendus.

Playtech’i peakorter teatas eile 70% käibekasvust ning poole võrra kosunud puhaskasumist. Korhonen märkis, et Eesti üksuste majandustulemusi ei ole mõtet grupi omadest eraldi tõlgendada, kogu tegevus on suunatud Playtech Group’i vajaduste täitmiseks. „Oleme kontserni suurim arenduskeskus ning püsime jätkuvalt ilusti kasumis,“ oli Korhonen tulemustega rahul.

Nii eelmise aasta lõpp ja käesoleva algus on tema hinnangul olnud väga paljulubavad. „Oleme teinud äärmiselt olulisi tehinguid, kõige märkimisväärsemad neist on koostöölepingud Suurbritannia sports booking operaatori William Hilli ning koomiksite tootja Marveliga. Ettevõte funktsioneerib hästi ja tööd on rohkesti, oleme lähituleviku suhtes enesekindlad,“ rääkis Korhonen.

Playtech’i eelmise majandusaasta käive lennutati 111,5 miljoni euroni, kasum upitati aga 40,7 miljoni euroni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755