27. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype tõusnud suurimaks rahvusvaheliste kõnede pakkujaks

Rahvusvahelise telekommunikatsiooniuuringuid korraldava ettevõtte TeleGeography viimane analüüs näitab, et Skype'ist on saanud suurim riikidevaheliste kaugekõnede pakkuja.

Kui rahvusvaheliste kõnede maht kokku kasvas 2008. aastal hinnanguliselt 12 protsenti, siis Skype’i vahendusel toimunud rahvusvaheliste kõnede hulk suurenes tervelt 41 protsenti, teatas ettevõte. Kokku räägiti Skype'i rahvusvaheliste kõnede teel 33 miljardit kõneminutit, mis moodustab 8 protsenti kogu kaugekõnede hulgast.

TeleGeography analüütiku Stephan Beckerti sõnul on märkimisväärne, et viie tegevusaastaga on Skype tõusnud suurimaks riikidevaheliste kõnede pakkujaks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755