14. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starmani kauaaegne turundusjuht loob oma firma

Ligi 15 aastat Starmani turundusdirektorina töötanud Henri Treude lahkus ettevõttest, et luua oma firma.

"Alates 1995. aastast Starmanis turundusdirektorina töötanud ning viimased seitse aastat ka juhatuse liikme ülesandeid täitnud Henri Treude paneb oma senise ameti maha," teatas Starmani kommunikatsioonijuht Timo Hartikainen. "Nimelt on Henri otsustanud ettevõtjana kätt proovida. Soovin koos kolleegidega talle edu uues valdkonnas," lisas ta.

Starmani turundus- ja müügidirektorina asus tööle Indrek Ild, kes seni oli ametis firma võrguarendusdirektorina. Starmani juhatus jätkab neljaliikmelisena: lisaks Indrek Ildile kuuluvad sinna juhatuse esimees Peeter Kern, teenindusdirektor Jaano Inno ning finantsdirektor Rändy Hütsi.

Eesti suurim kaabeltelevisiooniettevõte ja suuruselt teine internetiteenuse pakkuja Starman loodi 1992. aastal. 2006. aasta detsembris alustas Starman digitaaltelevisiooni ZUUMtv pakkumist. Alates juunist 2005 on Starmani aktsiad kaubeldavad Tallinna börsi põhinimekirjas. Starman annab tööd ligi 300-le inimesele.

Äripäeva infopanga Agent andmeil on 34aastase Henri Treude ainuomanduses äri- ja juhtimisalast nõustamist pakkuvad OÜd houseNORDIC Production ja Spring Capital. Lisaks on ta mitme ettevõtte juhatuse liige.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755