Silver Meikar: esimene skype-riik kõlaks uhkelt

Mingi kollane ajaleht kirjutas hiljuti
kuluhüvitistest ja tõi välja ka tõsiasja, et ühel kuul eelmisel aastal oli minu
mobiiliarve kõige suurem – üle seitsme tuhande krooni –, kirjutas
reformierakondlane Silver Meikar oma blogis.

Nüüd, nagu selgub, tegi Meikar enne oma äsjast USA reisi endale skype numbri ning hoidis reisi ajal telefoniga vesteldes kõvasti maksumaksja raha kokku. Oma kogemusele toetudes soovitab ta skype kasutada kõikidel poliitikutel ja ametnikel.

„Skype’i kasutamisega hoiaks riik kokku miljoneid,“ kirjutas Meikar. „Euroopa Liidu sees on roamingu kasutamine odav, kuid väga kallis Venemaal, Ukrainas, USA-s, Georgias ehk riikides, kuhu ametnikud ja poliitikud sageli sõitma peavad, ning kus nad roamingutasuga tuhandeid kroone maksumaksja raha mobiilifirmadele kingivad.“

Meikar möönis, et ilmselt iga poliitik või ametnik ei suuda kahe minutiga selgeks õppida, kuidas luua oma skype konto, suunata kõnesid ja kasutada wifi-võrgus iPhone’i. „Samas usun, et skype on valmis riigile pakkuma lahendust, mis kogu protsessi tehnoloogiavõõrale ja/või faksiaparaadi-põlvkonna esindajale lihtsaks teeb,“ kirjutas Meikar. „Nad on firmadele sobivaid pakette loonud ning saaksid ka (e-)riigiga hakkama. Esimene skype-riik kõlab ju päris hästi.“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO IS LOOKING FOR A JAVASCRIPT DEVELOPER (MID-LEVEL)

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO is looking for a TECHNICAL COORDINATOR

Derivco Estonia OÜ

25. november 2018

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara