Sammelselg müüb Norby Eesti osa Linxtelecomile

Guido Sammelselja suuromanduses olev Norby
Telecom ja Linxtelecom kirjutasid alla kavatsuste lepingule, mille järgi
Linxtelecom omandab lähitulevikus Norby Telecomi andmesideteenuste ja
IP-kõneside (VoIP) äriüksused.

"Sõlmisime Norby Telecomiga kokkuleppe ja oleme valmis omandama kaht äriüksust - andmesidevõrku Metroo ja internetipõhist kõnesidet. Tegu on meid huvitavate tegevusaladega, läbi selle tehingu laiendab Linxtelecom märgatavalt nii oma kliendibaasi kui ka ka oma tegevusgeograafiat Eestis," ütles Linxtelecomi Baltikumi juht Erki Urva.

Norby Telecomi juhatuse liikme Vadim Šabarovi sõnul toob kahe telekommunikatsiooniettevõtte operatsioonide ühendamine kaasa sünergia. "Norby Telecomi kliendid saavad osa nii Linxtelecomi rahvusvahelise võrgu võimalustest kui ka 24h klienditoe eelistest," ütles ta.

Praegu on käimas Norby Telecomi saneerimine, ühinemisprotsessi toetavad ettevõtte peamised kreeditorid ja saneerimisnõustajad.

Norby Telecom on Eesti kapitalil põhinev telekommunikatsiooniettevõte, mis pakub äriklientidele andme- ja kõnesideteenuseid. Viimaste aastate jooksul on Norby Telecom ehitanud sõltumatu üleriigilise andmesidevõrgu, mida tuntakse Metroo kaubamärgi all; arendanud välja keskse klienditeenindussüsteemi ning pakub teenust mitmele tuhandele nii era- kui avaliku sektori asutusele.

Linxtelecom on rahvusvaheline telekommunikatsiooniettevõte peakorteriga Amsterdamis ja esindustega Ida-Euroopas ja Venemaal. Ettevõte annab kaheksas riigis tööd 120 inimesele.
Ettevõtte esindused asuvad Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Venemaal, Ukrainas, Gruusias ja Hollandis. Linxtelecomile kuuluvad suure võimsusega veealused fiiberoptilised sidekaablid Tallinnast Helsingisse ja Stockholmi, mille kaudu toimub üle poole Eesti andmeside välisliiklusest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara