Apple valmistub mikrokiipe tootma

Apple on muutmas oluliselt strateegiat ning
loob meeskonda, kes hakkab välja töötama mikrokiipe, kirjutab The Wall Street
Journal.

Ränioru (Silicon Valley) trendilooja on palkamas inimesi pooljuhtide tööstuse väga erinevatest valdkondadest. Nii palkas Apple hiljuti kiibitootja AMD graafiliste toodete peatehnoloogi Raja Koduri, kes hakkas Apple’is tööle sel aastal. Apple’is töötab ka tema eelkäija Bob Debrin. Apple otsib mitut tosinat inimest erinevate mikrokiipidega seotud ametipostidele, kirjutab ajaleht.

Üheks põhjuseks, miks Apple soovib toota ise mikrokiipe on see, et ettevõtte juht Steve Jobs ei soovi, et osa informatsiooni, mida ettevõte jagab mikrokiipide tootjatele võiks lekkida konkurentidele, kirjutab majandusleht.

Ajalehe allikate sõnul pole Apple’i enda mikrokiipe oodata siiski mitte enne järgmist aastat.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara